Принц Гаррі занудьгував за Великобританії і захотів додому, тому що на новому місці відчув себе непотрібним. Про це повідомляє видання Daily Star.

Принц Гаррі з дружиною Меган Маркл і сином Арчі переїхали в кінці березня в Лос-Анджелес. Повідомляється, що Гаррі непросто пережив переїзд. Його подруга, Джейн Гудолл, розповіла журналістам, що він "вважає нове життя трохи складною".

Принц, за даними видання, нібито скаржився друзям на те, що сумує за армійським часів і відчуває, що "вся його життя перевернулося з ніг на голову".

"Гаррі, безсумнівно, щасливий бути з Меган і Арчі, але якщо всі останні повідомлення — це правда, то якась частина його рветься додому", зазначив журналіст.

Зараз герцогу нічим зайнятися, адже пандемія коронавіруса призвела до скасування особистого проекту – спортивних змагань для ветеранів Invictus і відкладений запуск спільного з Меган Маркл благодійного проекту .

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Він любить займатися чимось корисним і віддається цьому цілком. А в Голлівуді зараз у нього немає можливості робити щось, що могло б допомогти людям, особливо, простим людям", — пояснив оглядач.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маркл оголосила холодну війну Міддлтон до виходу з палацу.

Як повідомляв Знай. ua, принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл підкорила Гаррі одним блюдом, рецепт для завоювання принца.