У середу, 13 травня, всю територію України чекає похолодання. Про це повідомляє Український Гідрометцентр. Комфортне тепло знову покинуло нашу країну, і вдень стовпчики термометрів у більшості регіонів не піднімуться вище +16 градусів. Трохи тепліше буде тільки на Півдні і на Сході нашої країни. Там повітря прогріється до +18 градусів.

сильний вітер, скріншот з відео
сильний вітер, скріншот з відео

Крім того, українців чекають і інші погодні примхи. Особливо сильний вітер до 12 м/с. Місцями можливі шквали. Однак головна проблема чекає українців вночі – заморозки. У західних областях вночі температура повітря може опуститися до -3 градусів. На Півночі і в Центрі можливі заморозки на ґрунті до -5 градусів. У зв'язку з цим Гідрометцентр оголосив помаранчевий рівень небезпеки.
У Києві 13 травня опадів не очікується. Погода буде хмарною і вітряною. Вночі повітря прогріється до 2-4 градусів тепла. Вдень – до 14-16 градусів вище нуля. Очікується південно-західний вітер, 7-12 м/с. Можливі сильні пориви.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві автомобіль розчавило аварійне дерево, яке роками "не бачили" комунальники Кличко

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» Глобальне потепління повністю змінить сучасний світ – кліматологи дали прогноз на 2100 рік

«Знай.uа» писав, що В Україні оголошено штормове попередження – в яких областях вдарять морози, град і вітер