Відома французька актриса і модель Бріджит Бардо в черговий раз постане перед судом. Вона прославилася як відома зоозахисниця, і у свої 85 років активно протидіє їх вбивства. Проте робить це за межею фолу, тому постійно залучається до відповідальності.
На цей раз Бріджит Бардо будуть судити за розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Актрисі загрожує штраф за висловлювання на адресу жителів заморської території Франції – Реюньона. Бардо обізвала їх дегенератами. Зізнатися, підстави для різких висловлювань у неї були. У населення острова є абсолютно дикі звичаї, такі як використання собак в якості приманки для акул, а також використання кіз для жертвоприношень.Прокурор, який виступає обвинувачем Бардо в суді, заявив, що згоден з її позицією. Однак її висловлювання з образами на адресу населення Реюньона, на його думку, були зайвими. За них актриса, швидше за все, заплатить черговий штраф. Коли Бріджіт Бардо залучили до розглядів в минулий раз, їй довелося сплатити в державну казну Франції 15 тисяч євро.

Варто нагадати, що популярна американська актриса Роуз Макгоуен, найбільш відома за роллю Пейдж в серіалі "Зачаровані", дуже скоро приїде в Україну. Зірка стане спеціальною гостею на Одеському кінофестивалі 2019.

Нагадаємо, 26-річна модель Ніна Агдал, яка лише нещодавно розлучилася з голлівудським актором Леонардо Ді Капріо, показала гарячі фото з відпочинку. Відповідні фотографії модель злила в мережу, давши зрозуміти, що вона зовсім не переживає з приводу розриву з голлівудським серцеїдом.

Як повідомляв "Знай.uа" найближчим часом відбудеться захід, приурочений до вручення премії "Оскар". За традии, вручення премії будуть транслювати на одному з українських телеканалів. Це і стало причиною хвилі невдоволення.

Також Знай.uа" писав, що Барбара Стрейзанд відповіла на отримане в юності лист від актора Річарда Гранту. Актор Річард Грант з юних років - великий шанувальник Барбари Стрейзанд.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще