Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. Нещодавно знаменитість похвалився забавним архівним кадром, зробленим за кордоном. Так, артист позував на тлі яскравого тотема з мозаїки, кривляючись і копіюючи вираз "обличчя" скульптури. Віталій також зізнався, що карантин через коронавірус COVID-19 йому добряче набрид і виконавцю більше зовсім не хочеться сидіти на самоізоляції.

Коли дізналися про продовження карантину🤯😱🤬#коронавирусуходи #фуясказал пожартував Козловський

Фолловери не пройшли повз: "На тебе схожий 😂🤣", "😀Як завжди, прикольний", "Я дуже скучила!!! Ти дуже веселий, зроби прямий ефір.", "Пташку шкода😆", "А Ви бачили, що у Вас жінка з рушницею з плаката зліва цілиться?🤣🤣", "Агонь 😂😂❤️❤️", "Коли бороду поголиш, скільки можна? 🤔", "Це точно...😅", "Ха-ха, це дуже добре 😂😍", "Будь таким прикольним,👍👍👍👍👍👍👍лови за хвіст фортуну🤭", "Ща всі зберемося і підемо шаманити 🙌".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський показав новий знімок біля літака, заявивши, що страждати - це дуже зручно.

А ще артист все-таки показав знімок в одязі. Ну, не зовсім.