Ні для кого не секрет, що в мережі можна знайти все, що завгодно. Від деяких відкриттів може і волосся дибки встати, інші ж подарують гарний настрій на весь день. Нещодавно у соцмережі Instagram фанати американської 18-річної співачки Біллі Айліш, яка вже вважається культовою і збирає стадіони, а також шостого президента України Володимира Зеленського створили незвичайну колаборацію. Прихильники таких, здавалося б, різних людей, знайшли спосіб поєднати свої вподобання на акаунті, перетворивши знаменитостей на справжню романтичну парочку.

За допомогою фотошопу прихильники відправляли "коханих" на концерти і світські заходи, а також побачення, червоні доріжки, робили селфі, кілька з яких виглядають цілком правдоподібно. Фанати навіть створили можливу дитину Володимира і Біллі, однак фолловери відзначили, що той виглядає моторошно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Сторінка вже встигла завоювати чималу аудиторію - майже 8 тис. фоловерів. До речі, до Айліш і Зеленського приєдналися і їхні зіркові "друзі" - президент Росії Володимир Путін і його "супутниця життя", співачка Аріана Гранде, а також Селена Гомез і цілком гідна заміна Джастіну Біберу, виконавець Єгор Крід.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.