Джоан Роулінг стала відома на весь світ після саги про Гаррі Поттера. Тому за її життям стежать мільйони фанатів. Своїх шанувальників Роулінг порадувала (або подражнила?) смакотою власного приготування. Письменниця вирішила побалувати себе смачним тортиком, і поділилася фотографією цього кулінарного шедевра у своєму мікроблозі в Twitter.


У підписі до фотографії Роулінг написала, що вона весь день старанно займалася редактурою (якщо це прочитають редактори, уточнила вона), але ближче до вечора помітила, що форми для випічки принаджують її. Тому відома письменниця вирішила не противитися покликом долі і вирішила порадувати себе великим, красивим і смачним тортиком.
Очевидно, Роулінг талановита не лише в літературі і редактури. Тортик, який зображений на фото, дійсно виглядає дуже апетитно. Очевидно, письменниця любить шоколадні торти (ну або може зробила з того що було). Крім того, Роулінг знає толк в естетиці. Тортик прикрашений апельсиновими цукатами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, хочеш Драко Мелфоя на день народження? Том Фелтон придумав оригінальний спосіб продати себе.

Як повідомляв Знай.uа, дивна зачіска і ніяких соцмереж — як виглядає новий хлопець Емми Уотсон.

Знай.uа писав, як виглядають дорослі зірки "Гаррі Поттера" через 20 років, вражаючі фото.