Бурак Озчивіт – популярний турецький актор і фотомодель, отримав визнання у любителів кіно в усьому світі після виходу останньої екранізації знаменитого роману "Корольок – пташка співоча". Ще однією зірковою роботою актора є драматичний серіал "Величне століття", де красень зіграв роль Малкочоглу Балі-бея. Так, артист виставив у своєму Instagram теплий кадр, показавши численним фанаткам архівне фото з дружиною Фахріе Евджен і сином Караном, прогулюючись по вулиці в захисних масках. Варто відзначити, що сім'я Бурака відповідально підійшла до самоізоляції через коронавірус COVID-19, проте сам кадр, швидше за все, є творчістю відданих шанувальників і був зроблений в фотошопі.

😷😷😷 лаконічно підписав фото Озчивіт

Варто відзначити, що незважаючи на безліч прихильниць, серце красеня давно зайняте. У 2014 році на зйомках серіалу "Корольок - пташка співоча" Бурак познайомився з відомою акторкою Фахріє Евджен, а вже в 2015 році почав зустрічатися з партнеркою по знімальному майданчику в серіалі "Кохання, схоже на тебе". 25 грудня 2016 року Озчивіт зробив Фархіє пропозицію руки і серця, а вже 29 червня 2017 року парочка зіграла пишне весілля на березі Босфорської затоки, в розкішній історичній віллі Sait Halim Pasa. 13 квітня 2019 року жінка народила Бураку первістка, щасливі батьки разом виховують сина на ім'я Каран.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі ошелешила фанатів новим образом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка серіалу "Величне століття" зробив з першою дружиною заради другої.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.