Студентський друг відомого радянського актора Андрія Миронова Михайло Воронцов розповів про дуже тривожну ситуацію, яку довелося пережити в дитинстві генію кінематографа.

Про цю історію стало відомо завдяки повідомленню одного з російських видань.

Друг великого актора Михайло Воронцов розповідає: "Андрій каже: "Слухай, я сильно закохався! Залицяюся вже два місяці, але досі не можу зрозуміти, що вона до мене відчуває, чи є у мене шанси? Ти поїдь до неї, поговори!". Він часто ось так відправляв мене на розвідку. Вперше я побачив Андрія, коли йому було шість місяців, а мені ще не виповнилося семи років".

Андрій Миронов, кадр з фільму
Андрій Миронов, кадр з фільму

"Це сталося в Ташкенті, в евакуації, куди відправили і нашу родину, і сім'ю Андрія. Пам'ятаю, сиджу в їдальні, навколо — знаменитості: Олексій Толстой, Вольф Мессінг... Раптом якийсь чоловік заходить і кричить: "У Миронової помирає дитина! Терміново потрібні ліки!". Здається, у нього була тропічна дизентерія. Всі безнадійно зітхнули — де ж дістати ліки від такої рідкісної хвороби. Але тут дружина льотчика Громова встала і пішла комусь телефонувати. У результаті через три дні літаком доставили необхідний препарат, і Андрія вилікували. Незабаром я побачив його — змучене немовля. Але я, звичайно, не міг припустити, що через 17 років він стане мені найкращим другом… Наступна наша зустріч відбулася восени 1958 року.", - розповідає Михайло.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Андрій Миронов, кадр з фільму
Андрій Миронов, кадр з фільму

"Я став студентом Училища імені Щукіна, прийшов на перше заняття і небагато спізнився. Входжу в аудиторію, а викладач, Йосип Рапопорт, суворо дивиться на мене, хитає головою і каже: "Прощаю вас, Воронцов, але тільки на перший раз...". Шукаю вільне місце, куди сісти. Дивлюся, мені махає рукою якийсь худенький прищавий хлопчина: "Ворон, сідай до мене!". Це прізвисько, на ходу придумане для мене Андрієм, в інституті прижилося. А я у відповідь прозвав його Мироном, і потім всі друзі називали Андрія саме так.", - додав Воронцов.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Боярського не на жарт стривожила прихильників - "Хочу, щоб усе закінчилося".

Як повідомляв Знай.uа померла зірка фільму "Міміно" - акторку здолала важка хвороба.

Знай.uа писав, Ротару, Пугачова, Вайкуле і не тільки — обдурили час і забули про свій вік, фото.