Влітку багато авіакомпаній готуються запустити хоча б частину рейсів і почати покривати страшні збитки, які туристична і авіаційна галузь зазнали під час епідемії. Багато авіакомпаній думають не тільки про те, щоб заповнити літаки, але і як убезпечити процес перельоту.

Так європейський перевізник лоукостер Ryanair буде вимагати від пасажирів запитувати дозвіл на використання туалету, починаючи з 1 липня.

Про це пише Travel Weekly.

У той же час звична чергу біля туалетів буде заборонена.

Ryanair також зажадає обов'язкового носіння масок, щоденних перевірок температури, дезінфекції внутрішніх поверхонь літака і подання тільки попередньо упакованих продуктів харчування і напоїв.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У липні Ryanair збільшить свій розклад до 1000 рейсів на день з поточного основного розкладу, що складається з 30 рейсів на день. Ці 1000 рейсів приведуть Ryanair до 40% від звичайного розкладу польотів і до 90% звичайної маршрутної мережі.

Раніше Знай писав, що пандемія коронавіруса призвела до обмеження на авіаперельоти. У результаті в квітні кількість пасажирських авіаперевезень у всьому світі зменшилася на 80%, порівняно з минулим роком. Авіакомпанії терплять збитки, а деякі і взагалі опинилися на порозі банкрутства. На думку аналітиків до докарантинному періоду авіаринок зможе повернутися не раніше, ніж за два роки.

Також Знай повідомляв, що в найбільшої в Європі бюджетної авіакомпанії з Ірландії Ryanair заявили, що із-за коронавіруса вони припиняють майже всі свої рейси – на ходу залишається всього 10% флоту.