Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила серію неймовірних портретів, які їй презентували численні фанати. Так, артистку зображували і голою, і в стильних вбраннях, і разом з коханим, і навіть в улюблених ролях з фільмів, а на всіх роботах "намальована" Христина схожа на себе, як дві краплі води.

Дякую за вашу творчість! 🎨👩🏼‍🎨 Талановиті мої!! 👏🏻😘 поділилася радістю Асмус

Фолловери не пройшли повз: "Класні роботи. 👍🔥😍 Особливо сподобалися 2 і 6. Респект Авторам. 👍", "Остання 👍😄", "8 - не відрізнити від фото😃😃😃", "1ша вогонь 🔥", "Класно🔥🔥🔥", "В житті ще красивіше👍", "Красиво👍", "Класно, особливо у військовій формі 👏👏👏 а остання бомба😃😂", "Дуже красиво👏❤️", "Класно! Здорово 👍😍😍😍❤️", "Дуже круто)", "Красуня🌹", "замалі ( . ) на першій картинці😁", "Це ж не ти".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.