Відомий український реп-виконавець Джиган, який побудував свою кар'єру в Росії, за два місяці 2020 року встиг багато - переїхати в США, народити четверту дитину, поголити бороду й брови і потрапити в "психушку", - центр реабілітації для нарко - і алкозалежних Seaside Palm Beach в Майамі. Нещодавно артист разом з дружиною Оксаною Самойловою та маленькими дітьми повернувся в Москву,ї, однак і пізніше був у неадекватному стані, змушував маленьких дочок грати з ножем і виставляв дивні пости, після чого знову потрапив в клініку, де пролежав 3 тижні.

А ось Оксана Самойлова нарешті зізналася, що чоловік зруйнував 10 років їх міцного шлюбу, звинувативши Джигана у численних зрадах, які розкрилися тільки зараз. Красуня-дружина нарешті зважилася подати на розлучення, зазначивши, що залишить дітей собі. Варто зазначити, що пара виховує чотирьох дітей: Аріеллу, Лею, Майю і новонародженого Давида, який з'явився на світ 18 лютого 2020 року. 27 квітня Оксана та їх молодша донька Майя відсвяткували дні народження, на яких, до речі, був присутній і батько. Здається, Джиган хоче повернути собі сім'ю, випустив трек "Таємниці" і зробив селфі з маленьким сином Давидом, а борода і брови заросли, як ні в чому не бувало. Виконавець проживає з родиною і у шанувальників знову з'явилися думки про возз'єднання пари. Нещодавно Самойлова виставила трепетне фото, показавши красунь-доньок.

Арієлы не вистачає на фото))але вона вирішила переїхати на дачу до бабусі з дідусем на тиждень))) я тут подивилася серіал «і всюди тліють пожежі « і в черговий раз переконалася наскільки важливо чути своїх дітей,чути їхні бажання і потреби .і о боги як це складно ))😂як складно не вставляти свої 5 копійок «під благо» розвитку їх особистості )))😅 я на мить уявила ,що буде якщо я не буду змушувати своїх дітей робити те, що «покладено» ,типу вчитися,прибирати за собою і тд )))і знаєте яка картина розгорнулася переді мною?😂 Арієла ,Лея і Майя валяються на дивані перед тєліком ,їдять чіпси запиваючи кока колою ))і так може тривати вічно)))ніяка невідома сила не може стягнути їх з цього дивана)) 😂може через рік занудьгують звичайно ,але і це не факт))😆 поділилася емоціями Самойлова

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джигана кинула дружина після зради з покоївкою, що буде робити мама чотирьох дітей.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що ідеальна Instagram-сім'я розпалася – знаменитий батько 4 дітей виявився наркоманом.

Також портал "Знай.uа" писав, про відому російську співачку обікрав власний чоловік і втік до колишньої.