Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Так, нещодавно знаменитість оприлюднила цікаве відео, на якому вона розповіла, деякі факти зі свого життя, а точніше відповіла на найбільш цікаві питання, які "не дають заснути фанатам".

"Ось вам трохи фактів про мене. У відео питання, які ви найчастіше запитуєте. І абсолютна правда. Чоч на детекторі брехні перевіряйте", - підписала ролик артистка.

Зокрема у відео, яке змонтоване з відвертих фотографій зірки, вона розповіла, що має натуральні груди, дві вищі, освіти наразі не вагітна, як підозрювали деякі фанати, боїться бджіл, вчила японську, не палить, ніколи не вживала наркотики та не вміє їздити на велосипеді.

Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/
Аліна Гросу, instagram.com/alina_grosu/

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Щодо прихильників знаменитості, то вони залишилися задоволеним від відеоролика та засипали його тисячами лайків та десятками коментарів стосовно того, що Гросу виглядає просто прекрасно, особливо, коли пофарбувала своє волосся у світлий колір.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала несподіваний талант, фанати у захваті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Аліна Гросу приголомшила шанувальників неоднозначною заявою.

Також портал "Знай.ua" писав, що гаряча Аліна Гросу в леопардовій шубі згадала 90-ті, вийшло епічно.