Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, якого напередодні призначили головою Виконавчого комітету реформ, заявив, що Володимир Зеленський не "скурвився" за рік президенства, а тому він й вирішив йому допомогти у "відновленні України".

Про таке він розповів в прямому ефірі під час політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

Фото зі студії

"Я збираюся йому допомогти. Якби я не вважав, що Зеленський хоче реформ, то я б, звісно, не погодився на ролі "весільного генерала". Мені здається, що головне його досягнення за рік, а це те, що дійсно відрізняє його від попередників, що він не скурвився, він точно не став злодієм, в нього не з'явилося "любих" друзів, він не бере участь в корупційних схемах – це дає мені надію, адже риба гниє з голови", - сказав Саакашвілі.

Окрім цього, він наголосив, що якби він знав про хоч найменший "прокол" українського лідера, то він ніколи б не погодився йому допомагати.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо..."

Як повідомляв Знай.uа Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.

Знай.uа писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.