Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявила, що отримала підтвердження щодо колосальної корупції в НАК "Нафтогазі" та закликала уряд розібратися з цим, заручивсь підтримкою новообраного голови Виконавчого комітету реформ Міхеіла Саакашвілі.

Про таке вона розповіла в прямому ефірі під час політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1".

"В мене є бухгалтерські документи про те, що "Нафтогаз" не перерахував у державний бюджет, увага, 72 мільярди гривень. Ви уявляєте цю суму? Це рівно стільки, скільки в цьому році очікують від МФВ… Це половина пенсійного фонду, це по суті стільки, скільки виділяється сьогодні на всю систему охорони здоров'я. При цьому "Нафтогаз" очолює корупціонер Кобелєв, контракт якому продовжують на чотири роки - його потрібно зняти та притягнути до відповідальності", - сказала вона.

Фото зі студії

Окрім цього, Тимошенко передала відповідні документи для Саакашвілі, який пообіцяв допомогти розібратися в цій ситуації, та звернулася до першого заступника голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, аби він дав "команду слугам", щоб ті нарешті "включили та проголосували про включення до порядку денного роботи тимчасової слідчої комісії питання, яке стосуватиметься розгляду колосальної корупції в "Нафтогазі".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також вона наголосила, що якщо цього не станеться, то вона "повитрушує всі органи зі слуг народу", які, ймовірно, причетні до цієї корупційної схеми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тимошенко потужно відреагувала на "віце-прем'єра" Саакашвілі - "Ми з ним сідаємо..."

Як повідомляв Знай.uа Грузія поставила Україні жорсткий ультиматум через Саакашвілі.

Знай.uа писав, Саакашвілі - віце-прем'єр - екс-президент Грузії назвав головні кроки в разі отримання посади.