Відомий блогер і журналіст Денис Казанський порівняв ситуацію в окупованому Донецьку та підконтрольному українській владі Запоріжжям. Як показав виходець з Донецька на прикладі аеропортів - "карателі" сприяють процвітанню, у той час як російські терористи перетворили міста на руїни.

Відповідний пост Казанський розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Всього 6 років тому багато донеччан вважали Запоріжжя мало не селом. І ось тепер в Запоріжжі побудували сучасний аеропорт, який виглядає краще за багатьох у Східній Європі, а в Донецьку взагалі більше немає авіасполучення", - написав блогер.

Аеропорт Запоріжжя, фото Facebook
Аеропорт Запоріжжя, фото Facebook

При цьому неможливо не згадати жахливу ситуацію з Донецьким аеропортом - він був фактично повністю зруйнованим в героїчному протистоянні українських військових російським загарбникам.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Казанський особливо відзначив контрасти в Донецьку, який до війни був досить заможнім і розвиненим містом.

"Успішний мегаполіс після приходу "русского мира" за кілька років став дірою, а Запоріжжя під ярмом "українських карателів", як бачимо, цілком розвивається. Може і не так швидко, як хотілося б, але певний прогрес є. У всякому разі, тепер навіть цей рівень з Донецька і Луганська здається недосяжною цивілізацією", - стверджує журналіст.

"Але ж є ідіоти, які мріяли, щоб і там було, як в Донецьку", - підсумував Казанський.

Всего 6 лет назад многие дончане считали Запорожье чуть ли не селом. И вот теперь в Запорожье построили современный...

Geplaatst door Денис Казанский op Donderdag 14 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Депутат Солод влаштував роздачу благодатного вогню Казанський не витерпів: "Цей ід**т не розуміє".

Як повідомляв портал Знай.ua, Некерований МАУ влаштував "фігурне катання" у львівському аеропорту: подробиці за крок від трагедії.

Також Знай.ua писав, що Садовий вирішив долю львівського аеропорту і заговорив про війну.