Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з матір'ю його двох дітей Оленою Войченко, яка звинувачувала чоловіка в зрадах, все частіше став з'являтися на екранах, в соцмережах, набуваючи велику армію прихильників і хейтерів. А нещодавно артист виставив відео-уривок з 2017 року, коли вони з шоуменом Олександром Скічко вели "Євробачення" в Україні, адже в 2016 році перше місце на пісенному конкурсі виборола Джамала з піснею "1944". Так, Володимир і Олександр виконали хіти переможців різних років на український лад, зігравши на сопілці та акордеоні. Остапчук зазначає, що здобув славу саме завдяки "Євробаченню".

Номер, який круто змінив моє життя. 3 years ago 🔥 Eurovision Song Contest, 2017, 2 semi final opening. поділився емоціями Остапчук

Фолловери взялися коментувати: "Який прекрасний був час... Ностальгія до мурашок! Гордість за те, що ми зробили шоу такого високого рівня. Ведучі крутіше всіх зарубіжних! ❤", "Це один з найкрасивіших і найкрутіших номерів за всю історію Евробачення. 👏👏👏", "Я аж розплакалась)) ❤️", "Гарно Україна прийняла Євробачення того року!!!", "Вова, це було дуже круто🔥", "мурашки) неперевершено🔥".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.