У Британії чотирирічний бичок на ім'я Рон позбавив світла три села. Безневинна тварина хотіла лише почухати зад, але повалила електричний стовп своїми рухами, що призвело до знеструмлення трьох сусідніх сіл. Про це повідомляє BBC. При цьому, бичку дивом вдалося уникнути удару током в 11 тисяч вольтів.

Власники ферми, на якій живе Рон, відразу зрозуміли, що сталося з електрикою і хто в цьому винен, лише побачивши на дорозі великий генератор разом з кабелями. Деякі з обірваних проводів залишилися в полі. "Ми стояли, бачили це, а бик просто сором'язливо підійшов до паркану. Він був трохи ошелешений. Я не думаю, що він і справді зрозумів, що сталося вночі", - розповіла фермерка.

Бичок Рон, фото - ВВС
Бичок Рон, фото - ВВС

За словами власниці, у Рона просто зачесався зад, як це зазвичай буває. Вона повідомила у соцмережі про те, що трапилося і вибачилася перед жителями за відсутність електроенергії, чим здорово всіх розвеселила. "Зад у бика завжди свербить, коли він виходить на вулицю. Рон важить більше тонни, тому він потерся і просто збив цей стовп", - пояснила власниця тварини.

Ремонт електроопори, фото - ВВС
Ремонт електроопори, фото - ВВС

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, у Нідерландах двоє пінгвінів-тат вкрали яйце у сусідів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у лісі під Дніпром знайшли мішок з цуценятами.

Також портал "Знай.ua" писав, що дівчина підібрала на вулиці милого цуцика, але той виявився давно зниклим диким звіром.