Українська співачка Альоша та її чоловік соліст групи "Антитіла" Тарас Тополя чекають на третю дитину. Вагітна дівчина зважилася зізнатися, хто перший дізнався про те, що в їхній родині очікується поповнення. І виявилося, що це не Тарас.

"Про те, що в нас буде третя дитина, першим дізнався наш старший син Роман. Я спитала його: "А як ти відреагуєш, якщо в нашій родині з'явиться ще одна дитина?". Він зрадів і відповів, що допомагатиме у всьму. Я й сказала: "Вітаю, у тебе буде ще один братик або сестричка". Ці та інші секрети нашої підготовки до третьої дитинки читайте у свіжому номері @otdohniua", - написала співачка.

Шанувальники прийшли в захват від зворушливих фото і написали багато приємних коментарів і компліментів зоряній парі.

"Гарна родина,і щастя в очах відразу видно", "Ви така красива і щаслива пара!!! Любові Вам і радісного очікування!", "Ви така гармонічна пара! Чудова родина!", "Які ви гарні, та щисливі", "Щастя вам", "Ві така класна сім'я 😍щастя вашій сім'ї та батьківщин", "Які ж ви класні", - пишуть фанати.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Тополя з "Антитіл" і Альоша поділилися радісною звісткою.

Як повідомляв Знай. ua, співачка Alyosha похвалилася унікальним подарунком особисто від Кличка.

Також Знай. ua писав, що "Пацанки" охмурили одруженого Тараса Тополю з "Антитіла".