Алла Добкіна – 26-річна дочка харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами у своєму Instagram. Цього разу красуня показала зухвале відео, на якому з'явилася в спокусливому образі.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася в фотостудії, вона активно позує фотографу, ефектно крутячись перед об'єктивом. На зйомку Алла прийшла у світлих штанах і модною джинсовій куртці оверсайз з цікавим декором. У ролику вона спокусливо спускає одяг, оголюючи тендітні плечі і спину, при цьому вона крутиться, розкуйовджуючи пишне волосся, а на її обличчі яскравий макіяж. Дівчина не підписала свою публікацію, а фоловери кинулися активно її обговорювати, засипає компліментами і захопленими коментарями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.