Відому телеведучу Лесю Нікітюк "звільнили" з шоу "Хто проти блондинок?" та відправили на іншу сторону "барикад", а точніше зробили учасницею проекту, де їй станцювали не тільки стриптиз, а й зробили пропозицію.

Про це повідомили в прес-службі "Нового каналу".

Варто зауважити, що Нікітюк вже кілька сезонів є ведучою проекту, і вже нещодавно вона вперше стала його учасницею – проти неї грала армія блондинів. Новим тимчасовим ведучим шоу став артист Improv Live Show Володимир Шумко.

"Нам таки вдалось здивувати Лесю. Вся команда придумувала запитання та вигадувала цікаві конкурси для неї. Нам доводилось усе приховувати, щоб це стало приємною несподіванкою!", – розповідає креативна редакторка Ольга Чеснокова.

Фото зі зйомок шоу

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Зокрема, 43 блондини танцювали для Лесі стриптиз, дарували їй квіти і віддавали свої серця. А топ-парубок на ім'я Олександр навіть став на одне коліно і зробив пропозицію!

"Мені дуже сподобалось бути в ролі гравця. Дякую команді, яка це все придумала! Я отримала задоволення. Адже переді мною виставили таку кількість красивих чоловіків", - каже Нікітюк.

Варто зауважити, що коли знаменитість правильно відповідала на запитання під час програми, то сама обирала, який хлопець перейде у другий тур. А відтак, можна зробити висновок, що Лесі подобаються парубки із накачаними м’язами, яких вона завжди й обирала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.