Народний депутат 8-го скликання, який наразі є головою Дубенської районної ради, що на Рівненщині, Олександр Дехтярчук поділився з українцями секретом та показав, як за допомогою мурашника можна покращити своє самопочуття та побороти простуду.

Відповідний відеоролик він оприлюднив на власній сторінці у Facebook.

"Друзі, буваючи в лісі, особливо в умовах карантину, можна гарно використати час та з користю для здоров'я. Один мій колега з Київщини продемонстрував мені цікавий засіб, як боротися з простудою. Наприклад, якщо ви маєте гарний мурашник, то він радить схопити мурашник руками та протримати трохи, аби вони оточили руки.

Фото зі сторінки колишнього депутата

Тоді струхнути мурашок – вони від того не страждають, і починаємо дихати… глибоко мурашиною кислотою, яка, власне, утворюється. Цей засіб є доволі помічний, на собі вже переконався", - розповів він.

Популярні новини зараз
ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Водночас частина користувачів мережі заявили, що вперше про такий метод чують та пообіцяли спробувати, інші ж – запевняють, що такий спосіб дійсно допомагає боротися з вірусами та покращує здоров'я.

Geplaatst door Олександр Дехтярчук op Vrijdag 15 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві безпритульні знайшли нове застосування закритих на карантин кіоскам, - "Побачите - поселяйтеся!"

Як повідомляв портал Знай.uа, українцям видадуть допомога на дітей, повний перелік документів.

Також Знай.uа писав, що карантин ослабили, але штрафи залишили - за що доведеться платити.