Україні хочуть скасування розгляду закону №3316 щодо протидії злочинам на грунті ненависті за ознаками сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності. Адже в разі прийняття, цей "законопроект" нібито знищить українську націю та державу, яка тримається лише на "нормальних" людях, а не на представниках нетрадиційної орієнтації".

Відповідну петицію з цим оприлюднили на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України.

"Наразі, коли в країні нібито страшний вірус, деякі "слуги народу" працюють над законопроектом 3316 від 09.04.2020. Хочуть пропхнути західні ідеї стосовно "нормальності" таких явищ, як педофілія, або коли хлопчика вчать, що він може бути дівчинкою, а дівчинку, навпаки, що вона може бути хлопчиком, пропагандують нетрадиційні цінності… Нам не потрібні законодавці, які розповсюджують гріх і аморальність цього всього, які заважають щасливому життю. Цей законопроект направлений на винищення нації, розповсюдження збочення і переслідування нормальних, не з "розстроєною" психікою людей, і прикриття гріховних з "розстроєною" психікою", - йдеться в петиції.

Верховна Рада

Зокрема, автор звернення Олег Маковецький просить скасувати та не прийняти на розгляд даний законопроект.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Прошу пана президента через Секретаріат Кабінету Міністрів України вжити заходи, для того, щоб ніхто ніколи більше не подавав до Верховної Ради України закони, які будуть відбирати права більшості, в угоду "хворій" меншості", - написав він.

Скріншот петиції

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, розбещувач дітей поплатився життям за домагання до хлопця.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що 13-річна дівчинка завагітніла від вітчима, нелюд тероризував багатодітну родину довгі роки.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомий "продюсер" зґвалтував студентку просто у потязі.