Біллі Айліш подала судову заборону на шанувальника, який нібито переслідував її в будинку її батьків під час карантину.

У розпорядженні видання Page Six опинилися документи, які свідчать про те, що 18-річна співачка подала прохання про запобігання цивільного переслідування в будівлі суду Стенлі Моска у понеділок проти Пренелла Руссо.

За даними TMZ, 24-річний Руссо, як стверджується, не вперше з'явився в будинку батьків Біллі Айліш в минулий понеділок і запитав, чи живе там співачка «Поганого хлопця».

Батько Біллі Айліш, як повідомляється, сказав Руссо, що він прийшов не в той будинок, але передбачуваний переслідувач повернувся в 9 годин вечора. Також наголошується, що в ту ніч чоловік демонстрував "дивну поведінку".

"Поки ми чекали, містер Руссо залишився на нашому ганку, сів і почав читати книгу, при цьому періодично влаштовуючи монологи", - сказала Біллі Айліш, повідомляє TMZ. "Мій батько неодноразово просив його піти, але він відмовлявся…"

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Поп-зірка стверджувала, що Руссо відвідував будинок своїх батьків сім разів, часто без маски, рукавичок і без належного захисту та згідно вимогами соціального дистанціювання.

TMZ повідомило, що Руссо був узятий під варту двічі, але його ніколи не садили у в'язницю, тому що він не скоював насильницького злочину.

Журналісти з'ясували, що слухання по забороні розпорядженням призначено на 1 червня.

Суди Лос-Анджелеса в даний час працюють у відповідності з обмеженими правилами через пандемію коронавіруса. У прес-релізі від 9 травня говорилося, що Суд "займається тільки необхідними, чутливими до часу розглядами" і "впровадив використання технології віддаленого зовнішнього вигляду і створив центри обслуговування клієнтів, щоб надати альтернативи приходу в суди".