Дізнайтеся, що вас чекає в неділю, 17 травня, разом з нашими астрологами.

Овен: Не турбуйтеся, якщо у вас не виходить задумане. Таким чином Всесвіт береже вас від серйозної помилки і низки неприємних наслідків. Зараз ви злитеся, але з часом будете вдячні.

Телець: Саме час для романтичних зізнань, пропозицій руки і серця, вражень, пов'язаних з амурними справами. Присвятіть свій день другій половинці, а якщо такої ще немає, то 17 травня є всі шанси з нею познайомитися

Близнюки: У вас особливо активне «шосте почуття», інтуїція підказує вам правильні речі. Слухайте себе, навіть якщо ваша думка йде врозріз з громадською – іноді один у натовпі виявляється прав, і це той випадок.

Рак: Один з близьких або родинних зв'язків знаходиться під загрозою розриву. Уникнути цього можна, якщо вчасно помітити охолодження у відносинах і проговорити проблему. Парам, де остигають почуття, корисно звернутися до сімейного психотерапевта.

Лев: Можливі провокації з боку вищестоящих осіб, щоб перевірити вас на міцність. Будьте міцні! Відповідайте делікатно і миролюбно, покажіть, що прекрасно розбираєтеся в своїй справі. Не отримавши бажаного роздратування, «малі тирани» швидко вгамуються і визнають вашу компетентність.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат "Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити
Показати ще

Діва: «Зустрічають по одягу» - ось він, головний девіз сьогоднішнього дня. Можливо одне або кілька важливих знайомств, здатних вплинути на вашу подальшу долю, тому будьте у всеозброєнні – ідеальна зачіска, начищене взуття, одяг «з голочки» і свіжий, відпочилий вигляд -- +10 у скарбничку вашої репутації. Намагайтеся, і будете винагороджені.

Терези: Вам властивий деякий перфекціонізм, бажання зробити все ідеально. Але неділю 17 травня – не той день, коли варто мучити себе тим, що десь «недопрацювали». Просто розслабтеся, послухайте птахів, вдихніть на повні груди, а он то цятка на кишені штанів або одна недомытая тарілка в раковині – суща дурниця.

Скорпіон: Займіться плануванням наступного тижня – це допоможе привести думки в порядок і гармонізувати потоки енергії. Продумайте, яких маленьких, але необхідних цілей вам хотілося б досягти, і приступайте до дії. «Їжте мамонта за біфштексів» - девіз недільного дня 17 травня.

Стрілець: Якщо вас лякає нова діяльність і атмосфера, то просто різко увійдіть в це, як у море або басейн, заплющивши очі і пірнувши. Рішучий вихід із зони комфорту спочатку принесе деякі незручності, однак слідом за цим прийде відчуття перемоги та гордість за себе, коханого. А крім того – нові можливості і перспективи. Дерзайте!

Любовний гороскоп, фото: pixabay
Любовний гороскоп, фото: pixabay

Козеріг: Ви чарівні, і протилежну стать так і падає до ваших ніг. Відмінний час, щоб попрактикуватися в чарівності та омана. Але не заходьте у своїх іграх надто далеко, щоб не розбити ненароком кому-небудь серце.

Водолій: хороший день, щоб почати роботу над собою – сісти на нову дієту, відмовитися від шкідливих звичок, опрацювати давні психологічні проблеми, почати бігати вранці. День пройде під знаком самовдосконалення, він буде мотивуючим і дуже результативним для вас.

Риби: Вас чекає пропозицію по роботі, від якої неможливо відмовитися. І якщо воно надійде, трохи поторгуйтесь, набиваючи собі ціну як фахівці. З цього джерела можна виручити більше, ніж пропонується на старті. В іншому, день сприятливий для спілкування з близькими і завершення домашніх справ, які викликали у вас прокрастинацию.