Здається, холодильник є ідеальним місцем для зберігання будь-чого з продуктів харчування. Однак це не зовсім так - багато які продукти втрачають свої смакові якості і корисні властивості через холодну температуру. А якщо звільнити від них холодильник - ви заощадите його простір і можливо, навіть зекономите на електроенергії.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяКартопля
Якщо зберігати картоплю в холоді, то крохмаль починає перетворюватися в цукор, який псує смак і аромат овоча.
Томати
У холодильнику помідори стають дуже м'якими і втрачають свій приємний аромат.
Цибуля
Щоб смак і аромат цибулі залишалися такими ж насиченими, як на грядці, не зберігайте його в холодильнику.
Дині (нерозрізані)
Якщо зберігати цілу диню в холодильнику, то вона починає втрачати корисні для організму антиоксиданти (серед іншого, вони важливі у профілактиці онкологічних захворювань). Це правило стосується виключно цілих динь.
Яблука
Якщо ви хочете, щоб яблука залишалися свіжими і ароматними, не зберігайте їх у холодильнику.
Мед
На жаль, зберігання меду в холодильнику не продовжить термін його придатності. При низькій температурі мед лише твердітиме.
Можна побачити, що холод й справді ненайкраще місце для багатьох продуктів, особливо деяких овочів. Проте в жодному разі не ігноруйте важливості холодильників для зберігання продуктів тваринництва, а також готових страв і слідуйте
Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, Скільки "накрутить" телевізор і холодильник.
Як повідомляв портал Знай.ua, Samsung створив "розумний" холодильник: знайде зіпсовані продукти та вигадає замість вас сніданок
Також Знай.ua писав, Стояти, це котяче пограбування: пара пухнастих бандитів майстерно спустошили холодильник.