Колишній український лідер Петро Порошенко підтримав рішення президента Володимира Зеленського продовжити заборону російських соціальних мереж в країні та заявив, що "це добра справа для держави."

Про це він написав на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що напередодні Зеленський продовжив в державі заборону соцмереж "Вконтакте" та "Однокласники".

"Указ Президента продовжити заборону російських соцмереж в Україні, вперше впроваджену моєю командою три роки тому, вважаю правильним. Верховна Рада в такій ситуації мусила сказати своє слово. Я вдячний народним депутатам своєї та інших фракцій, які скликали позачергове засідання і голосуванням висловили принципову політичну позицію. Заборона російських соцмереж — добра справа для України", - написав він.

Також Порошенко звернув увагу на те, що заборона цих ресурсів на просторах держави дуже позитивно вплинула на українців:

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Заборона соцмереж країни-агресора за три роки довела свою ефективність. За даними Інтернет-асоціації України, частка українських інтернет-користувачів, які щодня відвідують "ВКонтакте", упала з 54% до 10%, а "Однокласників" - з 35% до 10%. Це значною мірою позбавляє Росію одного з ключових інструментів у гібридній війні проти України, зменшує можливість інфільтрації ідей "русского мира" та промивання мізків російською пропагандою. А також зменшує можливість збору персональних даних та завдає удару по роботі російських спецслужб".

Скріншот допису

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Зеленський негайно звернувся до українців: "Нам потрібно більше...".

Як повідомляв Знай.uа Холодов показав, куди поділися мільярди на підтримку українців під час карантину.

Знай.uа писав, одним — карантин, а іншим — німецький монстр: глава офісу Зеленського Єрмак в розпал коронавірусу купив Mercedes.