Аферисти, на жаль, не дрімають. Щодня сотні українців стають жертвами шахраїв. Найменш захищені від зловмисників маленькі діти, які ще не здатні мислити критично. Вони можуть повірити в будь-яку “історію”, яку їм розкажуть аферисти. Одна з таких “історій” коштувала простій українській родині 700 тисяч гривень.
Дев'ятирічний хлопчик попався “на вудку” зловмисників, і виніс з дому величезну суму грошей. Схема розлучення – класична. Хлопчикові зателефонувала нібито його мама, яка “потрапила в аварію, і терміново потрібні гроші”. Дитина злякалася, і виніс з дому всі заощадження родини. А виносити справді було що. Він, мабуть, знав, де всі гроші та коштовності, тому зібрав понад 700 тисяч гривень готівкою та прикрасами. На вулиці шахрай вирвав сумку з грошима і втік у невідомому напрямку.

Шахраї, скрін з відео
Шахраї, скрін з відео


Однак ця історія закінчилася добре. В цей раз поліція спрацювала як треба. Шахрая знайшли за кілька днів, гроші родині повернули. Зловмисник відправиться в місця позбавлення волі на 8.5 років. Там у нього буде достатньо часу, щоб обдумати свою поведінку. Поліція нагадує батькам, щоб вони розповідали дітям, що потрібно бути більш обережними.

Нагадаємо, львів'янин заборгував дитині аліменти і намагався купити перепустку " на заробітки в Польщу - горе-татуся спіймали на гарячому.

Як повідомляв Знай.uа улюблена какашка і чай з лимоном — Комаровський відповів на кумедні питання про коронавірус, тобто

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще