Пандемія коронавіруса викликала карантин у всіх куточках світу. Вже кілька місяців скасовані масові заходи, серед яких "Євробачення-2020". Щоб не залишати єврофанів без свята, було вирішено провести концерти онлайн.

Євробачення, фото GettyImages
Євробачення, фото GettyImages

Так, 16 травня замість фіналу "Євробачення-2020", який скасували через пандемію, відбувся онлайн-концерт. Артисти, які беруть участь у цьому році в конкурсі, виконали пісню "Love Shine A Light". Саме з цією піснею у 1997 році на "Євробаченні" переміг британський гурт Katrina and the Waves. Через вірус спільне виконання пісні проходило в режимі онлайн, а кожен артист знаходився вдома.

Концерт можна подивитися на офіційному YouTube - каналі "Євробачення" або в соціальних мережах.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також шанувальники України захопилися виконанням і домашніх образом солістки гурту Go_A.

"Супер! 🔥 А в листівці одні з тих, хто розмовляли рідною мовою. ❤ Пишаюся, що саме вони будуть представляти Україну на Євробаченні 2020 😊", "Звичайний дрмашний лук)", "Найкращі", "Круто💣", "Пишаюся", - прокоментували українці.

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Коментарі, скріншот Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Jerry Heil поділилася забавним відео, позуючи у батьків вдома.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Володимир Остапчук зізнався, на що пішов заради "Євробачення".

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак відверто заговорила про "Євробачення" в Україні.