Скандальний український співак і автор пісень Віталій Козловський відзначив ювілей, артисту виповнилось 35 років. Зірка дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram. А для Катерини Осадчої і "Світського життя" розповів, як почувається у свої 35.

Ну старію, сивіє волосся і випадає, скоро буду лисий і смішний. поділився думками Козловський

Віталій відзначив, що в жодному разі не зафарбовує сивини. І показав на камеру пару сивих волосків. Каже, що абсолютно не хвилюється з цього приводу. Адже важливо, як ти себе почуваєш духовно.

Я постійно займаюсь спортом, тому проблем із зайвою вагою не існує взагалі. З віком має бути якась дисципліна - вчасно прокидатися, лягати спати. поділився думками Козловський

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/
Віталій Козловський, instagram.com/vkozlovskiy/

На питання щодо колишніх стосунків із Раміною, Козловський відповів дуже обережно. Каже, що порпатись у брудній білизні свого минулого - означає не поважати своє теперішнє життя. За словами Катерини Осадчої, Раміна каже, що в них з Віталіком не було сексу. Козловський не захотів про це розмовляти абсолютно.

І про теперішнє кохання забажав не говорити, про стосунки із коханою Юлею Козловський не сказав ні слова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віталій Козловський зізнався, чим балує нову наречену, позаздрить не тільки Раміна.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.