Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала стильне фото, а в підписі до нього розповіла про свої "грішки".

На новій фотографії Христина відображена у світлій кімнаті, вона стоїть спиною до камери, але повернулася і дивиться прямо в об'єктив. На ній модний чорний костюмчик з укороченими брюками, а на ногах чорні туфельки на шпильках. Волосся акторки акуратно укладене, а на її обличчі яскравий макіяж і мила усмішка. У підписі до кадру Асмус розповіла 10 нових фактів про себе, ось деякі з них: "Я не люблю ці звернення типу «сонце»/«зай» і прямо ненавиджу, коли говорять «мась». Я не можу сякатися у вологу серветку. За столом, коли я або хтось говорить тост, я завжди тримаю келих в руці. У дитинстві фанатіла від Валерія Леонтьєва. Я не люблю ці угадайки в інтернеті про кеди і плаття. Прямо бісить. І не розумію, як сукня може бути не білою з золотим, а кеди не зелені з сірим".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.