Чергова знахідка, яка піднімає безліч запитань і не дає жодної відповіді. У лісі під Нижнім Новгородом звичайні перехожі знайшли близько трьох десятків коробок з вакцинами проти грипу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Ліки - різні, проте всі вони спрямовані на запобігання розвитку грипу в сезон хвороби. На всіх коробках, окрім назви і опису складу, стоїть напис: “для сезону 2019-2020”, тобто ці коробкт опинились у лісі зовсім нещодавно. Швидко було донесено у відповідні органи, які оперативно вилучили ці ліки і передали на комісію.

Скріншот YouTube
Скріншот YouTube

Міністр охорони здоров'я Нижньогородської області дав коментар щодо цієї ситуації: “Проводиться розслідування. Дуже просто буде встановити, звідки ця вакцина прийшла, і хто її отримав. Невикористану вакцину вони повинні були утилізувати, але ніяких вказівок на утилізацію вакцини Мінохоронздоров'я в цьому році не давав. Якщо хтось самостійно прийняв рішення таким чином її утилізувати, це, звичайно, порушення. І воно однозначно спричинить за собою певну правову оцінку.”

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вже найближчим часом стане відома назва організації, яка самовільно утилізувала таким дивним і протизаконним способ таку велику кількість вакцин.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Китайська вакцина вилікувала хворих коронавірусом мавп, людство в їх руках.

Як повідомляв портал Знай.ua, Сотні тисяч програмістів об'єдналися в суперкомп'ютер заради вакцини від Covid-19.

Також Знай.ua писав, що Лами допоможуть створити вакцину від COVID-19, у людства з'явився пухнастий союзник.