Новим керівником Аграрного фонду призначено 33-річного Богдана Банчука – сина колишнього заступника генпрокурора Миколи Банчука, який з кінця 80-х обіймав різноманітні посади в органах прокуратури, а минулого літа він став консультантом глави СБУ Баканова. Про це повідомляє Центр протидії корупції (ЦПК).

Колективу ПАТ "Аграрний фонд" офіційно представили нового керівника підприємства – в.о. голови правління Богдана Банчука. На даний момент новий керівник підприємства приступив до виконання своїх обов’язків, повідомляє пресслужба Аграрного фонду.

Банчук молодший, фото facebook
Банчук молодший, фото facebook

Сім’я Банчуків володіє неймовірними статками - 5 будинками, один з яких – площею 440 кв м – знаходиться у Чернівцях. Крім того, у володінні Банчуків 112-метрові апартаменти в Києві, понад 10 земельних ділянок, $400 000 лише готівкою, Mercedes GL350, ювелірні вироби, гаражі, офіси. При цьому, Банчук-старший майже все життя обіймав держпосади.

"Але давайте про сина. Починав в МЗС, а після Майдану, коли батько став заступником генпрокурора, у 27 років став заступником голови РДА на Буковині, звідки родом Банчук-старший. Згодом працював у структурах Укроборонпрому і ось вчора став керівником Аграрного фонду. Як тобі таке, Маск?

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Але ви тільки подивіться на стан Банчука-молодшого. Ще студентом став власником 140-метрових апартаментів в Києві. Крім того, разом з дружиною володіють однією квартирою в Києві на 135 квадратів, будинком на 350 квадратів, 17-ма земельними ділянками, їздять на Мерсі і Лексусі загальною вартістю 1,4 млн грн.", — пишуть в ЦПК.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше сина ексзаступника генпрокурора Банчука призначили новим головою "Аграрного фонду".

Як повідомляв Знай.uа Порошенко переметнувся на бік Зеленського, але тут же схаменувся і "віддав" всі регалії собі.

Знай.uа писав, Зеленського просять покарати "слуг", які захищають збоченців – "Винищують націю".