Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи фанатів сидіти вдома на карантині і вигадуючи для них різноманітні інтерактиви, такі як прямі ефіри з зірками шоу-бізнесу, тренування, рецепти, казки на ніч і багато іншого. Так, артистка провела "швидке" тренування перед виходом з дому, прокачуючи прес і сідниці на килимку для йоги і засвітивши при цьому струнке спортивне тіло.

Швидка треня перед виходом з дому) поділилася емоціями Полякова

Фолловери не пройшли повз і почали дякувати Королеві Ночі: "Оля, Ви для мене справжній приклад того, як повинна виглядати СУЧАСНА мама! І я маю на увазі все, що ви робите: спосіб життя, зовнішність, діяльність! Ви один з кращих орієнтирів у 🇺🇦! ❤️❤️❤️ Любимо Вас! 🌷🌷🌷", "Велллииике спасибі за тренування, ви зробили мій день❤️👍🔥", "40 хв це швидка треня?)", "Дякую за тренування 😘", "Спасибі Вам Оля ефір, подірвалася з ліжка в секунду 💋💋💋", "Ой, дякую, Оля! і я почала працювати, як могла. За вами не наздогнати звичайно, ви супер формі! Доброго дня вам😍👏👏👏🙌🔥💐🌸".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику.