Власники українських баз відпочинку вважають, що в цьому році у зв'язку з карантином сезон почнеться в кінці червня. Зараз вони чекають рекомендацій від уряду, як саме необхідно убезпечити своїх клієнтів, проте вже йде підготовка до відкриття.

"Сезон цього року плануємо відкрити з середини червня. У червні ціна за номер буде 550 гривень, в липні і серпні – 750 гривень. Такі ж ціни були і в минулому році. Не змінюємо їх, щоб відпочило більше людей", - розповідає власниця бази відпочинку" Віла Вікторія " в селі Генгирка Генічеського району Наталія Григорчук.

У нього є на території бази власний басейн і знаходиться вона в 600 метрах від моря. Наталя розповіла, що багато людей вже дзвонять і записуються в основному на відпочинок в липні.

Відпочинок на морі, скріншот: YouTube
Відпочинок на морі, скріншот: YouTube

Так недавно стали популярними готелі, в яких все включено. За двох з харчуванням, масажами і красивим виглядом з вікна доведеться заплатити від 19 до 24 тисяч гривень за тиждень.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Власники готелів припускають, що в цьому році також будуть годувати туристів, однак обіди потрібно буде замовляти за кількома варіантами меню і їх будуть приносити за столик.

найдорожчий відпочинок біля моря буде в Одесі. На березі моря тиждень відпустки на двох обійдеться в 35 тисяч гривень.

"Одеса завжди була дорогим місцем відпочинку. І це не через кращий сервіс, а через престиж. Так само коли у Криму було престижно відпочивати в Ялті. Хоча там були не кращі готелі, але ціна була висока. В Одесу їде багато іноземців. Ми бронюємо готелі для німців, білорусів, англійців і поляків. Заробітки там вище, а відповідно і ціна для них нормальна", - говорить турагент по організації внутрішнього відпочинку Юрій Панюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Туреччина відкриє двері для українських туристів, названі терміни.

Як повідомляв Знай. ua, вийдуть пляжі з карантину, українців приголомшили прогнозом.

Також Знай. ua писав, що де українці зможуть відпочити цього літа.