Американський актор, відомість якому принесли фільми "Гладіатор" та "Джокер", Хоакін Фенікс скоро стане батьком. Так, його не менш відома дружина Руні Мара знаходиться вже на шостому місяці вагітності.

Джерело: іноземне видання Page Six.

Варто зауважити, що зіркова пара вважається однією з найбільш "секретних" в Голлівуді, адже своє особисте життя від зайвих очей оберігають дуже добре. Щоправда, вже нещодавно 35-річну дружину Хоакіна бачили на вулицях Лос-Анджелеса в мішкуватому одязі, який повинен був приховати її помітно кругленький живіт. За словами журналістів, кохана актора знаходиться вже на 6 місяці вагітності.

Хоакін з Марою

До слова, що Мара і Фенікс познайомилися на зйомках фільму "Вона", але почуття між ними спалахнули пізніше - зустрічатися вони почали в ще 2016 році. Більш того, Фенікс зізнався, що на тих зйомках думав, що Мара і зовсім зневажає його.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У липні 2019 року пара заручилася - інформація просочилася в пресу після того, як актриса кілька разів потрапила в кадр з обручкою на пальці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, фатальний Джокер: як Хоакін Фенікс ледь не збожеволів через цю роль.

Як повідомляв Знай.uа Кіану Рівз засвітився на "Оскарі" з коханою жінкою, фото.

Знай.uа писав, від "Джокера" з "Історією іграшок" до Елтона Джона і Бреда Пітта - хто отримав Оскар-2020.