18 травня Міністерство економічного розвитку, торгівлі і сільського господарства України презентувало базу небезпечної нехарчової продукції "Увага". Тепер можна перевірити, чи безпечна та чи інша продукція. Про це повідомляє прес-служба Мінекономіки.

База "Увага" включає такі категорії товарів:

- дитячі товари;

- будівельні вироби і матеріали;

- промислові вироби та обладнання;

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

- палив;

- медичні вироби;

- миючі засоби;

- електричні та електронні прилади;

- піротехнічні вироби.

Магазин, фото: Getty Images
Магазин, фото: Getty Images

На сайті можна знайти три категорії: споживачів, бізнесу і органів ринкового нагляду. Також там є інформація про те, як купувати товари онлайн безпечно, що робити в разі придбання небезпечної продукції, куди звертатися у разі порушення прав споживача, які документи потрібні для продажу товарів на ринку України, корисні посилання для інспекторів та інше.

Крім того, на сайті є контакти всіх органів ринкового нагляду та сфери їх повноважень – це дасть можливість кожному легко та швидко звернутися у відповідний орган за допомогою або порадою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дефіцит хліба в Україні: Мінекономіки зробило важливу заяву.

Як повідомляв портал Знай.uа, озвучено кількість працевлаштованих за час карантину українців.

Також портал Знай.uа писав, що українцям, які втратили роботу на карантині, виплатять допомогу.