Користувач Reddit під ніком clutterqueenx опублікувала зворушливе відео в супроводі милої історії. За словами дівчини, її собака сильно сумує, коли залишається одна вдома. І щоб не нудьгувати за господинею, вигадала прекрасний спосіб відчувати поруч її запах. Вівчарка вправно зщняла з полиці залишену піжаму і обійнявши лапками, лягла на неї.

My dog grabbing a piece of my clothing to cuddle with while we weren’t home! She didn’t chew, just snuggled. :) from aww

А деякий час тому після повернення додому господиня собаки стала знаходити свої речі не там, де вона їх залишала. Тут на допомогу прийшла відеокамера.

Переглянувши відео, вона зрозуміла, що собака дійсно витягує її речі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Однак робить вона це щоб не нашкодити, а щоб пообійматися з ними, поки кохана господиня відсутня.

Німецька вівчарка, фото Pxhere
Німецька вівчарка, фото Pxhere

Дівчина також розповіла, що випробувала кілька способів знизити у своєї собаки тривожність, пов'язану з розставанням. Наприклад, вона намагається не надавати особливого значення виходу з дому і поверненню, щоб не викликати у улюбленця сильної тривоги. Крім цього, йдучи, вона залишає вихованцеві ласощі, яке забирає відразу, як повертається.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хвостата футболістка взяла участь у матчі вищої ліги, суддя дав їй "червону картку".

Як повідомляв портал Знай.ua, Топ-10 найкращих порід кішок для дому: ці красиві і слухняні пухнастиків принесуть вам саме щастя.

Також Знай.ua писав, що Харківщину атакували скажені кицьки, рятуйтеся: введено терміновий карантин.