Українці побачили у столичному супермаркеті торговельної мережі Велика Кишеня ряд недоліків у зберіганні продуктів. Якщо через карантин всіх заходів безпеки там дотримані - дезінфікатори, маски і рукавички, то ситуація з продуктами бажає кращого. Про це розповідається у програмі "Ревізор", що на Новому каналі.

Відповідне відео з'явилися в Телеграм-каналі "Чорний Список", який спеціалізується на публікації негативних відгуків споживачів на продукти та магазини, які їх продають.

"Не все в порядку в супермаркеті #ВеликаКишеня на Оболонській площі" - йдеться в оригінальному повідомленні.

До посту прикріплене відео, на якому можна побачити безліч нюансів, про які пересічні покупці навіть не здогадуються.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Плюси✅
В цеху випічки все в порядку - співробітники в засобах захисту, є стікери і облік продукції. Медкнижки співробітників в порядку.

Мінуси❌
Температура зберігання готової їжі в холодильниках - завищена. Така ж проблема у холодильнику з сирами. Входи в склад намертво забарикадували охоронці. У відділі овочів і фруктів ніхто не стежить за тим, щоб покупці були в рукавичках. Зона кас недостатньо чиста - їх потрібно дезінфікувати частіше.

Провести повну ревізію в #ВеликаКишеня не вийшло - тому Ревізор не рекомендує супермаркет.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киянин поскаржився на "надкушені" цукерки в АТБ, "сюрприз" від голодного пакувальника - несолодкі кадри.

Як повідомляв портал Знай.ua, Цукерок з камінцями не бажаєте? Українці купили в АТБ небезпечні солодощі.

Також Знай.ua писав, що Клієнти підловили АТБ у продажі гуманітарних масок з Китаю - "Випадковість чи навмисний хід".