Іспанія, яка вважається однією з найбільш постраждалих від коронавірусної інфекції країн, мабуть, втомилася. Громадяни, яким вже не до снаги витримати примусову самоізоляцію, озброїлися домашніми каструлями для приготування їжі і почали просто по ним стукати. До речі, такі методи використовують шахтарі, тільки замість каструль захисні каски.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з іспанських видань, а також публікаціям очевидців в соціальних мережах.

"Люди вийшли на вулицю Нуньєс де Бальбоа з вимогою зняти карантинні заходи якомога швидше. В цілому протестували кілька сотень людей. Більшість з них були "озброєні" предметами домашніх інструментів — стукали в каструлі половниками і ложками. Деякі з них носили прапори Іспанії як плащі. Ті люди, які не спромоглися винести на вулицю домашній посуд, просто плескали в долоні.", - пишуть іспанські журналісти.

Мешканці району, які в основному є виборцями правої Народної партії та вкрай правої VOX, таким чином виступають проти соціалістичного уряду глави Кабміну Педро Санчеса.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також варто зазначити, що Іспанія знаходиться на третьому місці в світі за кількістю підтверджених випадків зараження на коронавірус — після Російської Федерації та США. За останніми даними, в Іспанії 277 тисяч людей були заражені коронавірусом; з них 27 тисяч загинули і 195 тисяч одужали.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, три дитини пішли з життя через невідомий вірус, пов'язаний з Covid-19 – влада б'є на сполох.

Як повідомляв Знай.uа у Києві розлючені і зубожілі підприємці перекрили дороги до Кабміну, - "карантин вбиває".

Знай.uа писав, в Україні з 11 травня відкрили перукарні і парки, про яких обмежень потрібно знати.