В Україні назріває досить гучний скандал. Як відомо карантин, який уряд країни запровадив через пандемію covid-19, сильно вдарив по матеріальному добробуту громадян. Деякі люди влізли в кредитну яму, для того, щоб прогодувати себе і свої сім'ї, і це не кажучи про інші продукти споживання. Величезним комом постало питання про погашення заборгованості щодо комунальних платежів, що людям просто нічим платити.

Однак у державних установах пішли далі і вирішили не морочитися стосовно бідності громадян і в прямому сенсі слова забирають "останнє". Державна виконавча служба України почала забирати у громадян собак. Саме так, як радив у прямому ефірі 25-річний нардеп "Слуги народу" скандальний Брагар. Про це стало відомо завдяки публікації українки Катерини Кувіти в мережі Facebook.

Публікація Катерини Кувіти, скріншот: Facebook
Публікація Катерини Кувіти, скріншот: Facebook

"Що це таке? На OpenMarket - сетами виставлено собак, яких заарештовано Державною виконавчою службою України в якості рухомого майна боржників! Вводити кримінальну відповідальність за жорстоке поводження з тваринами і одночасно забирати тварин у власників за борги і виставляти їх на продаж за пару сотень гривень — це за межами цивілізації, здорового глузду, людяності. https://setam.net.ua/auction/358344 Що це за маячня взагалі Міністерство юстиції України; МВС України; Державна судова адміністрація України; Олександр Фельдман; Антон Яценко (Anton Yatsenko); UAnimals; Аста Квітницька; Katya Demchuk.", - скаржиться Катерина Кувіта.

Варто нагадати нашим читачам, що в місті Пологи, який знаходиться в Запорізькій області, масової гинуть голуби та горобці. Таким чином, повідомляється, що місцеві жителі щодня спостерігають досить жахливу картину. В Пологах щодня гинуть голуби і горобці, і трупи птахів лежать через кожні сто метрів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Запоріжжям виявили десятки отруєних трупів.

Як повідомляв Знай.uа мама-собака героїчно врятувала 13 цуценят, зберегла життя малюків, незважаючи на біль і травму.

Знай.uа писав, у Чорнобильській зоні врятували крихітного лоша, який самотньо гуляв на попелищі - кадри, які розбивають серце.