Карантин в Україні послаблюється, а отже на звичні робочі місця повертаються мільйони працівників. У тому числі повертаються в офіси і їх співробітники. Однак в Міністерстві охорони здоров'я України наголошують, що офіси можуть відновити роботу лише за дотримання низки умов.

Відповідний допис був опублікований на сторінці міністерства у соціальній мережі Facebook.

Власники офісів зобов'язані забезпечити приміщення антисептиком, рідким милом, паперовими рушниками.

Місце для обробки рук антисептиком має бути вже на вході, а перед входом - нанести маркування з соціальною дистанцією в 1,5 метра. Вологе прибирання та провітрювання має відбуватися кожні дві години. Також використані засоби індивідуального захисту мають збиратися централізовано. Людей з груп ризику (у тому числі й літніх людей) мають взагалі не допустити до робочих місць.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Своєю чергою, працівники матимуть проходити температурний контроль перед початком зміни. Також їм слід користуватися маскою в приміщеннях, регулярно мити руки та обробляти їх антисептиком, і головне - уникати контактів з людьми з ознаками респіраторних захворювань.

Відвідувачів закликали не ігнорувати засоби індивідуального захисту, приходити в офіси лише за індивідуальним записом і не забувати про соціальну дистанцію.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Блідих після карантину киян пустять на пляжі, у Кличка назвали дату.

Як повідомляв портал Знай.ua, Український чемпіон Берінчик терміново звернувся до шанувальників - "Карантин закінчився".

Також Знай.ua писав, що Садовий може залишити Львів на карантині, поки "звільнення" від масок святкує вся Україна.