У місті в гірському регіоні Італії стався доволі дивний інцидент: дикий кабан змусив чоловіка залізти на паркан і не давав йому спуститися вниз. Ця подія сталася під час карантину, що можна зрозуміти по одягненій на постраждалого масці.

Про це повідомляє MN Online з посиланням на сторінку французького телевізійного шоу La Place du Village в соціальній мережі Facebook.

На записі, викладеному в мережу інтернет, видно, як чоловік у медичній масці вимушений триматися за паркан і не може злізти, оскільки вулицю зайняла потенційно небезпечна дика тварина. Спроби чоловіка спуститися виявляються марними - кабан ходить за ним по п'ятах.

La Place du Village - популярне французьке телешоу про сільське життя. У коментарі під відео розповідають, що його надіслав італієць Гоакомо Кьяманте.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

PAS TRÈS RASSURÉ... Et on peut le comprendre ! À sa place, vous auriez fait quoi ? Merci à Goacomo Chiamante pour cette vidéo qui nous vient de l’autre côté des Alpes, en Italie.

Geplaatst door La Place du Village op Vrijdag 15 mei 2020

У всьому світі, й в Італії зокрема, майже з самого початку жорсткого карантину на спустілих вулицях деяких міст були помічені дикі тварини, які вільно розгулювали по спорожнілих районах. Медіа навіть повідомляли, що на зазвичай метушливі канали Венеції під час карантину повернулися риби, лебеді та дельфіни. Така інформація ширилася мережею, викликаючи особливе захоплення. Однак ці неймовірні історії про диких тварин, які повертаються у карантинні міста, дали помилкову надію на тріумф дикої природи, оскільки виявилися не зовсім правдивими.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пандемія зробила тварин сміливішими, в Індії дикі тварини гуляють вулицями

Як повідомляв портал Знай.ua, у канали Венеції під час карантину повернулися риби, лебеді та дельфіни.

Також Знай.ua писав, Козлячий постапокаліпсис - спорожнілі через карантин вулиці окупували дикі тварини.