Американка зумисне заразила власного сина ВІЛ-інфекцією. Резонансна справа трапилась в невеликому містечку у штату Нью-Йорк. Матір заарештували після того, як у лабораторії місцевої лікарні сину підтвердили наявність ВІЛ-інфекції.

Про це повідомляє видання Daily News.

Жінка має пояснення свого вчинку: за її словами, вона хотіла, щоб її син перехворів важкими і страшними захворюваннями у дитячому віці, поки ці хвороби переносяться легше. Жінка у 39 років перехворіла на вітрянку - і це було надзвичайно важко і виснажливо. Згадавши, що діти цю хворобу переносять легше, вона вирішила, що схожа схема зможе спрацювати і з ВІЛ.

Жінка таємно пробралась у лабораторію, де взяла кров пацієнтів із цим діагнозом. Після цього вона вколола чужу кров своєму 4-ому сину. Через деякий час жінка пішла з сином до лікарні, щоб обстежити дитину і отримати рекомендації по лікуванню.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У лікарів виникло нерозуміння як 4-х річна дитина могла заразитись ВІЛ, якщо не мала операцій, переливань крові або статевих контактів. Правда від матері виявилась шокуючою.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Ірина Білик шокувала фанів постом про ВІЛ-статус: дуже засмутилася, коли дізналася.

Як повідомляв портал Знай.ua, Принци Гаррі та Вільям потужно підтримали ВІЛ-позитивного регбіста: "Абсолютна легенда".

Також Знай.ua писав, що в Україні 50% ВІЛ-інфікованих живуть в невіданні, ситуація критична: опубліковано тривожні дані.