Народний депутат України від "Слуги народу" Богдан Яременко, який раніше вляпався у шалений секс-скандал у Верховній Раді після переписки з повією, виявився ненаситним любителем "жесті". Так, відомий телеграм-канал Klymenko Time опублікував ймовірне листування нардепів у неофіційному чаті.

"У неофіційному чаті нардепів - "слуг" любитель дівчат легкої поведінки Богдан Яременко бажає смерті нардепам з "Батьківщини". Ось що взяти з цього чоловіка?" - сказано у повідомленні.

Так, на запитання колеги про БЮТівців, Богдан Яременко коротко відписав: "Новини невтішні, поки вони всі живі..."

У свій час деякі нардепи із фракції "Батьківщина" не підтримали таку фрівольність депутата у Раді і вимагали позбавити його мандату.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, 30 жовтня журналісти зняли листування "слуги народу" Яременка з повією під час роботи в сесійній залі парламенту. Нардеп, зі свого боку, заявив, що влаштував провокацію. Він стверджував, що хотів таким чином висловити протест проти непрофесійної роботи журналістів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українці просять Зеленського відправити Гончарука у відставку.

Як повідомляв Знай. ua, Олексій Гончарук пояснив, чому йде у відставку.

Також Знай. ua писав, що Гончарук написав заяву про відставку, Зеленський відреагував миттєво.