В цьому році карантин вплинув абсолютно на всі сфери, відстрочив також і призов в армію. Весняний призов змістився, але зовсім відмовлятися від нього не збираються. У Міноборони вирішили закликати юнаків на строкову службу трохи пізніше звичайного. Тому, незважаючи на всі розмови про можливе скасування призову в армію, він все ж таки відбудеться.

весняний призов, скріншот з відео
весняний призов, скріншот з відео

Крім призову на строкову військову службу, як в четвер, 21 травня, повідомив Генеральний штаб ЗСУ на військову службу в червні-липні будуть покликані 500 офіцерів запасу. Міністр оборони Іван Руснак підписав відповідний наказ.

Згідно з наказом, підлягають призову резервістів за 16 військово-обліковими спеціальностями віком до 43 років, які закінчили кафедри військової підготовки і не проходили військову службу.

Призовники, скріншот: YouTube
Призовники, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Офіцери будуть направлені на курси перепідготовки і підвищення кваліфікації військових закладах та військових навчальних підрозділах для обов'язкової підготовки протягом трьох місяців.

Підготовка на курсах розпочнеться з 2 липня. Після завершення підготовки передбачається призначення офіцерів на посади у військові частини ЗСУ.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Призов до ЗСУ з 18 років: українці "відправили" до армії колег Зеленського, фотожаба.

Як повідомляв портал Знай.ua, Обов'язковий призов до армії скасують: у Міноборони розкрили деталі.

Також Знай.ua писав, Призов до лав ЗСУ знову перенесли, потенційним строковикам встановили нові терміни.