Жорстоким та зухвалий злочин стався в Кривому Розі. Саме там, поки з невідомих причин, дівчина розстріляла знайомого прокурора просто під час святкування Дня народження.

Про це повідомляє "Перший міський" з посиланням на власні джерела.

Як відзначається, інцидент стався в Саксаганському районі міста біля готелю "Україночка" під час святкування Дня народження. Саме там й розстріляли прокурора Криворізької місцевої прокуратури №3 Олексія Пипку.

Потерпілий прокурор

"До місця гулянь приїхала знайома дівчина прокурора, яка і випустила всю обойму травматичного пістолета в область живота прокурора. Причина події поки невідома", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Наразі з відомо, що потерпілого госпіталізували в міську лікарню №2 у вкрай важкому стані. Щодо зловмисниці, то її затримано та відкрито кримінальне провадження за статтею про замах на вбивство (ст.15 ч.1 ст.115 КК України). До слова, офіційної інформації про дану стрілянину на сайті Національної поліції і досі немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Житомирщині чоловік з мисливської рушниці розстріляв 7 людей

Як повідомляв портал Знай.ua, масовий розстріл киян під Житомиром обростає подробицями

Також Знай.ua писав, в Дніпрі поховають по-звірячому вбитого хлопчика,