У мережі оприлюднили відео з місця страшного злочину на Житомирщині, де тамтешній житель розстріляв 7 добровольців АТО, які відпочивали на березі його озера.

Відповідний ролик оприлюднили на сайті Національної поліції Житомирської області.

Варто зауважити, що моторошний інцидент стався у ніч на 22 травня в селі Новоселиця Попільнянського району, саме там біля приватних ставків місцевий житель розстріляв з гладкоствольної мисливської рушниці марки "ІЖ" 7 людей.

Фото з місця злочину

"Попередньо встановлено, що усі восьмеро чоловіків приїхали до ставка на відпочинок - з орендарем вони були знайомі раніше і підтримували приятельські стосунки. Конфлікт виник після вживання алкоголю між трьома чоловіками: один із них – орендар, двоє – відпочивальники.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Фото з місця злочину

У ході конфлікту підозрюваний вбив двох чоловіків, із якими випивав, потім пішов до іншого будиночку, де перебували ще шестеро гостей. Там від його пострілів загинули п’ятеро осіб. Одному учаснику вдалося втекти до села, звідки він і повідомив про подію поліцейським", - повідомили про подію правоохоронці.

Фото з місця злочину

Відзначається, що усі загиблі: це - добровольці, учасники антитерористичної операції, жителі Києва віком від 29-ти до 50-ти років. Серед загиблих - троє військовослужбовців Національної гвардії України, які перебували на вихідних днях після повернення із ООС.

Наразі ж поліцейські оприлюднили й відеоролик, на якому показали місце злочину:

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Житомирщині чоловік з мисливської рушниці розстріляв 7 людей

Як повідомляв портал Знай.ua, масовий розстріл киян під Житомиром обростає подробицями

Також Знай.ua писав, розстріл на Житомирщині - через п'яні розбірки загинуло 7 добровольців АТО