Українців вимагають у влади заборони відбирати та продавати домашніх улюбленців через борги його власника, адже це неприпустимо "виставляти на лот членів родини".

відповідну петицію з цим оприлюднили на сайті офіційного інтернет-представництва Президента України.

"Ми, що підписалися під даною петицією, вимагаємо заборонити продавати домашніх тварин боржників як майно! Собаки - це не майно. Це живі істоти, члени родин. Це неприпустимо. Вимагаємо негайно направити до Верховної Ради проект Закону "Про неприпустимість вилучення у боржників домашніх тварин в якості майна та продажу домашніх тварин з аукціону", - йдеться в повідомленні.

Скріншот петиції

Варто зауважити, що дана петиція з'явилися після того, як в Україні продали на аукціоні п’ятирічного піт-бультер’єра, якого забрали в господаря через борги.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Проданий пес Тора

Зокрема, за чотирилапого боролися відразу вісім учасників, які підняли вартість лота на 9900%, щоправда, переможець все ж з'явився, який і купив пса за 11250 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Брагар пояснив, чому радив платити за газ собакою.

Як повідомляв Знай. ua, знайдено пенсіонерку, якій Брагар порадив "пустити" собаку на газ.

Також Знай. ua писав, що Україну "накрило" фотожабами про Брагара, газі і собаці.