Після публікації фотографії з одного міждержавних автобусів, вибухнув гучний скандал. Автоперевізник проігнорував вимоги карантину, і розсаджував пасажирів не в шаховому порядку, а в стандартному. Таким чином, на стандартному двомісному сидінні перебували два пасажири замість одного, що заборонено Кабміном. Автобус був практично повністю заповнений.
Представники перевізника вже дали коментар щодо ситуації, що склалася, і своєї провини вони не визнають. Рейси були відновлені з 22 травня, згідно з правилами, продають квитки на всі вільні місця. У компанії заявили, що мають право, тому що автобус не міжміського, а міждержавний, і слід по українських містах транзитом.


“Згідно Конституції україни, маємо право перевозити повний автобус людей з міжнародних перевезень”, повідомила менеджер компанії. Правда, назвати статтю Конституції, яка якимось чином регулює міждержавні автобусні перевезення, представник перевізника відмовилася.
Також пасажири поскаржилися і на відсутність контролю за масочний режим. Нібито в автобусі ніхто не стежив за тим, щоб пасажири носили маски. І багато їхали без масок.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський знайшов рішення для українських батьків — ослаблення карантину та дитячі садочки.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще