Відомий бізнесмен, громадський діяч і телеведучий Андрій Пальчевський висловився щодо висловлювань Ірини Фаріон в бік президента України Володимира Зеленського. Відео на facebook-сторінці Пальчевський назвав " так "жабеня"? чи Президент? Хамство - стоп!!!".

Читайте Знай у Google News!

"Подивився виступ Фаріон біля будинку президента і на майдані. І ось я чоловік, не уявляю, як можна терпіти слова типу чмо, жаба, урод, воно, істота і все це направлено на адресу Володимира Зеленського. Як ви знаєте, я сам даю прикурити Зеленському, в тому сенсі, що його можна критикувати, і потрібно критикувати. Але ображати людину, від жаби і до всього того, як сказала Фаріон-філолог і тут навіть мат звучить приємніше", - сказав Пальчевський.

Критика, на думку журналіста звучить не так образливо, як "жаба" та інші обзивання.

"У мене питання. А взагалі хтось збирається щось з цим робити? І ще про першу леді. Ось вона вийшла в вишиванці. Ну не подобається вам ця вишиванка, ну якого хрону прив'язувати до цієї вишиванці якісь гени, що у неї немає українських генів. А у цих виродків, які матюкаются направо-наліво, складаються в комуністичній партії, в націоналістичної партії, а потім роблять з себе таких українців, шо аж гай шумить. Ганьба, і коли буде покладено край? Невже Зеленський не розуміє, що пора вже владу вжити. А щодо критики, вона повинна бути конструктивною, але не переходити на хамство", - говорить Пальчевський.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хамству - стоп!!!

так «забеня»??? или Президент? Хамству - стоп!!!

Geplaatst door Андрей Пальчевский op Maandag 25 mei 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Пальчевський показав, чому в Україні страшними темпами зростає бідність.

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський показав, як маніпулюють Зеленським.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський показав укрвариант карантину.